Thursday, May 1, 2014

cerita-cerita basi

Assalamualaikum sume..

Tajuk entry kali ni pasal cerita basi.  hahaha...banyak sangat cerita yang nak diceritakan sampai berkepuk-kepuk je dalam memori aku yang xberapa nak ingat sangat ni.  Dah lama x update blog gara-gara keje dekat pejabat yang sangat banyak. sekarang ni budak baru je habis final exam... free sekejap sementara tunggu turn mengajar for short semester.  Nanti ada masa betul-betul terluang, aku cerita banyak-banyak lagi okey..

Pasal rumah almost semuanya dah hampir settle. Pagar dah siap...motor autogate pun dah pasang. Tinggal concrete je lom letak lagi kat jalan tu...sekarang ni tayar kereta kami merah aje bila pergi kerja...hahaha....yela maklumlah....rumahku xde jalan lagi...lanyak tanah aje la dulu...

okela...nak amek gambar dari tabby...nanti aku sambung cerita lagi...adioooossss....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)