Saturday, January 15, 2011

baby baru...muhammad danial

31 december ari tu bertambah la sorang lg anak buah aku yg agak cumel....huhu...tetibe saje kul 1.45 pagi abg ipar aku menelepon aku suh g klinik yg along aku nk bersalin itu utk menenangkan 2 lg anak buah aku itu...huhu...mesti korang tertanye2 kenape la anak buah aku yg kecik cenonet tu xtenang...xle kecik cenonet sgt...sorang 6 thn en danish namenyer...n yg sulung en aiman tu darjah 4...(brape thn eh bdk darjah 4??korang kire la sendirik)

anak buah aku yg en danish tu xtenang sbb dia ni penggeli ckit orangnyer...pantang kotor ckit....pasti dia akan menangis...kisahnyer mase mama dia nk bersalin kat klinik tu, en danish ni nk terbuang air kecil n xde selera nk masuk toilet kat klinik tu...bknnyer kotor pun toilet tu tp tiles ade yg tercabut satu dua je...so nampakla scary ckit kot....meraung2la dia bagai histeria kalah mama dia yg tgh bersalin yg menyebabkan abg ipar aku terpakse menemani dia dlm bilik menunggu...bkn menemani mama dia dlm labour room....sbb tu la aku terpakse berkejar ke klinik tersebut supaya abang ipar aku blh teman isteri terchinta nya bersalin....

slps along aku bersalin....da tgk baby seround dua....aku pun bw blk 2 ketul anak buah aku ke rmh....mujur dia xmenangis mintak mama dia kt aku mlm tu....kalo x jenuh la.bg je tgk kartun sampai tertido...mudah kan???

ramai da kwn2 aku tanyer gbr anak buah aku yg cumel tu...kat cni aku bgla korang tgk...nk upload kt fb, x terupload2....


*
*
*
*
*
*
taraaaaaaaaa....

gbr ni dlm 10 minit dia lahir yg doctor amek kat klinik....


ini la dia muhammad danial yg nk jgk lahir thn 2010....xsabo2...tgula sehari lg ke....nk sambut thn baru agaknyer....

itula saje kesah anak buah baru aku itu... :) (hepi walaupun nnti lebam lg la poket aku beli kereta mainan)

3 comments:

ziraziz said...

xg lg jmpe ank buah bru huhuhu...

MR.ROMEO said...

kak z bile plak? hehe

zaida said...

kakngah:huhu...harus jumpe....nnti xkenal lak mak saudara...

mr.romeo:bile ek???doakan sy ek :)