Sunday, February 12, 2012

wedding cousin2 ku...

ari ni bercelaru la ckit sbb kami terpaksa pegi ke dua buah rmh cousin aku yg kahwen.tp mujur yg sorang tu just hantar menantu & yg sorang lg tu buat sambut menantu. Dan mujurla jgk kedua-dua kenduri tu dlm kwsn yg same...kalo x...lgla kami ni bercelaru.sblm pegi mujur aku n mohd k sempat ngap meggiiiii goreng seround, kalo x..phm2 jela kalo da kenduri ni kan...


gbr megi grg sbg tempelan.. ;p


so inila gbr wedding td sbb moksu aku yg ddk kt kl yg xdpt blk mgu ni da menanye2 gbr anak saudare nyer itu. so, demi makcik saudara yg tercenta...aku uploadla gbr itu mlm ni jgk. tp gbr si pengantin pun xbyk sbb ssh nk amek...kamera berpuluh2 bijik berebut2 nk amek gbr...




jauh btl nampaknyer...itula rombongan kami ye...kami semua yg bertemakan baju hijau.
rombongan kami berpusu2 masuk ke dlm dewan
encik daniel dan nenek sdg membonceng motor sape ntah...tgk x tgn encik daniel tu tgh pegang ape?nampak x dia sengih semacam??dia sdg mengendeng kat nenek mintak rantai nenek yg labuh itu...huhu..

encik daniel & uncle...psssttt..baju uncle xkena tema...sbb baju ijau dia da xmuat...pg td test baru perasan baju ijau kene beli laen da..udah sendat..



utk hafiz & wifey: semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)

gbr utk wedding hafiz aje aku sempat amek gbr...wedding cousin aku sorang lg...aku melantak aje sbb da lapar giler, so...pedulikkan nk amek gbr da..

3 comments:

Reiatsu Gallery said...

abg apih kaku jer.. hahaha

zaida said...

tuler pasal...kak ninie suh dia tegakkan bdn ckit...& suh sym yg ikhlasss

..nEiL.. said...

hehe...abg apih snym klakar...=pb