Tuesday, February 8, 2011

First time???

2 ari tu aku n mohd k tido rmh along aku sbb abg ipar aku blk kg....along aku still dlm pantang...so, xleh la nk hangkut dia sekali kan...dlm erti kate laen kami berdua kenela jg en. muhammad danial yg baru nk masuk sebulan itu....sgt ngengade tau bdk tu...nk tido kene dodoi dlm pelukan kite...bile dia da tido...kite letak dia atas tilam....terus celik mate meraung2....korang bygkanla kalo dia tido nk kene dokong dia...xlarat2....mujur berat dia baru 3.5 kg...kalo da 10 kg esok...maksu letak aje kamu dlm buai karan tau....

ckp psl first time....mohd k ni sbnrnyer ade 4 org je anak buah sblh family dia la...tp sume da bsr2...dia xpenah pegang bdk2 kecik ni...huhu...sajela alang2 aku kt rmh along aku...aku suh dia pegang baby tu...haha...kekok btl nampaknyer...siap wat silangan tgn dulu...baru aku letak atas tgn silangan tu...kalo x...harus bdk tu jatuh...tgn aje beso...tp pegang bdk pun tkt....huhu....

inila gbr yg aku rakamkan...eceh....utk kenang-kenangan mohd k yg first time pegang baby yg umur xsampai sebulan...ngeeeeee...

mcm bapak org pulak...huhu....siap suap susu lagi uncle su ni...
inila sy yg ngengada itu....

4 comments:

ziraziz said...

bgs2...praktis dr skrg heee...

zaida said...

huhu....i da lame da praktis...da jenuh da...

..nEiL.. said...

truskn ushe abg k...prctice make perfct...uhukkk =p

zaida said...

hehehe...iyole